top of page
  • gokhan

Sohbet Odaları

Güncelleme tarihi: 9 Kas 2023

Sohbet odaları internet üzerinde insanların çesitli sohbet program ve uygulamalari ile yeni arkadasliklar kurma, arkadas arama, arkadaslari ile görüsme, hos ve eglenceli zaman geçirme platformudur.




Sohbet Odaları Kullanicilarin çesitli sohbet program ve uygulamalari ile yeni arkadasliklar kurma, arkadas arama, arkadaslari ile görüsme, hos ve eglenceli zaman geçirme, Sohbet ve chat yapabilmek için birden fazla sohbet kanalinin birbiri ile baglanarak ayni anda alternatif sohbet seçenekleri sunmasi olarak tanimlanabilir.

Sohbet odalari, birden fazla chat, sohbet sitesi birlesmesi disinda farkli sohbet, chat siteleri aralarinda anlasarak kullanici girislerini tek sohbet odaları olusturucaklari siteye yönlendirerek, kendi site adlarina oda yada kanal açilmasiyla kullanicilarini bu oda yada kanalda toplayip, kullanici sayisi ve sohbet odalari sayisi arttirilmasi yöntemi ile olusturulabilir.


Sohbet Odaları Nasıl Oluşturulur?


Olusturulan kanal ve ya odalarda alternatif sohbet seçenekleri, farkli ve yeni kisilerle tanisma, kaynasma, arkadaslik ve dost edinme imkanida artmaktadir. Sohbet Odalari yeni tanisma ve kaynasma evreleri canli ve sicak sohbet ortami olusturarak, kullanicilarin sikilmadan eglenceli ve hos vakit geçirmelerine, farkli kisileri tanima ve arkadas edinmelerine, daha uzun soluklu sohbet etmelerine imkan ve olanak saglamaktadir. Internet üzerindeki sohbet siteleri yada sohbet odalarinda, Sohbet ve Chat yapabilmek için çesitli chat programlarina ihtiyaç duyulmaktadir. Facebook, msn, icq, skypee gibi sohbet programlari, kendi ürettikleri chat programlari veya resmi internet siteleri üzerinden üyeleri arasi çevrim içi, chat yapmayi, görüntülü ve sesli sohbet imkanini saglamaktadirlar. Sohbet siteleri yada sohbet odaları diye tabir ettigimiz eski yazili sohbet odalari ise, web siteleri üzerinde java, web, flash ve mobil cihazlara uyumlu jaquery yazilimlari sayesinde sohbet ve chat yapmak isteyen, eglenmek ve yeni arkadaslar bulmak isteyen, kaliteli ve seviyeli ortam arayan kullanicilarina, sohbet ve chat odalarina giris imkani saglayarak sohbet etmelerine aracilik ederler. Mobil cihazlarin kullaniminin artmasi sohbet odalari ve sohbet sitelerini mobil cihazlara uyumlu yeni yazilimlar üretmeye tesvik ederek, android uygulamalarina androirc adi verilen biz irc kullanicilarinin mobil mirc olarak ifade ettigimiz yazilimi üretmislerdir. Ayrica ilk sohbet programi olarak nitelendirebilecegimiz mirc yani irc giris programi hala kullanilmakta güncellenmekte ve kullanicilara tavsiye edilmektedir. Sohbet odalari ve chat sitelerinde daha fazla içerik gelistirmeye aciklik ve kullanicinin kolaylikla uygulayabilecegi degisiklikler ile mirc hala popüler yazili sohbet ve chat programlari arasinda ilk sirayi almaktadir. Bir zamanlarin en çok tercih edilen chatroulette tanimadigimiz kisiler ile rast gele sohbet programida internet üzerinden web flash destegi ile rast gele görüntülü sesli veya yazili sohbet ve chat yapmamizi saglayan programlar arasinda yer almaktadir.


Sponsorlar:




19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page